Palvelut

Keittiön mitoitus

Keittiö mitoitetaan aina käyttäjiensä ympärille. Perheenjäsenten pituus, erikoistarpeet ja mieltymykset ovat keittiön mittojen pohja. Hyvin mitoitetussa keittiössä työtasot ovat oikealla korkeudella, lasku- ja työtilaa on riittävästi ja keittiön ylimpiinkin kaappeihin on helppo päästä käsiksi.

Mitoitukseen kuuluu myös kaapistojen määrän ja koon valinta. Kaapistoja valittaessa täytyy pohtia, mihin keittiötä halutaan käyttää. Onko keittiö vain ruoanvalmistusta varten vai halutaanko siellä myös viihdyttää ja ruokailla.

Perusteellinen mitoitus auttaa myös hahmottamaan tulevaisuuden tarpeita. Onko syöttötuolille riittävästi tilaa, entä mahtuuko keittiöön tarvittaessa ylimääräisiä pöytäpaikkoja.

Porin Keittiökeskuksessa mitoittaminen ei koskaan ole arpapeliä. Ota yhteyttä niin suunnittelaan teillekkin toimiva keittiö!

Ps. meillä mitoitus on aina ilmaista!
pkk-7
pkk-6

Keittiön suunnittelu

Keittiön suunnittelussa on aina otettava huomioon perheenjäsenten, eli keittiön käyttäjien nykyiset ja tulevat tarpeet. Lapsiperheissä turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä, innokas ruoanlaittaja Keittiötä suunniteltaessa on pohdittava, halutaanko keittiöstä vain ruoanlaittotila vai halutaanko siellä myös syödä tai viihdyttää vieraita.

Keittiökalusteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ulkonäön lisäksi kestävyyteen ja huollon tarpeeseen. Keittiökeskuksen ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua oikeiden materiaalien valinnassa.

Aloita toimivan keittiön suunnittelu ottamalla yhteyttä!

Ps. Meillä keittiön suunnittelupalvelu on aina ilmainen!

3D-mallikuva

Kolmiulotteinen mallikuva auttaa keittiön hahmottamisessa. Kolmiulotteinen kuva auttaa hahmottamaan kuinka eri kalusteet, pinnat ja materiaalit sopivat yhteen. Kolmiulotteisen kuvan avulla voidaan arvioida myös keittiön käytettävyyttä huomattavasti paremmin, kuin kaksiulotteisella kuvalla.

Kolmiulotteisessa mallikuvassa käytetään aina keittiön todellisia mittoja. Tällöin tulevasta keittiöstä saadaan huomattavasti todenmukaisempi kuva.

Aloita tulevan keittiösi 3D-mallinnus ottamalla meihin yhteyttä!
pkk-9
pkk-4

Keittiön asennus

Kauttamme hankit myös ammattitaitoiset asentajat, jotka toteuttavat keittiöremonttisi vaikka lomamatkan aikana. Aloita keittiöremontti ottamalla yhteyttä!

Keittiön toimitus​

Toimitamme valmistamamme keittiöt tarvittaessa vaikka kotiovelle.

pkk-8