Tuotteet

Ovet ja rungot

Laajasta mallistostamme löydät keittiöön tyyliisi sopivat ovimallit. Eri materiaalien, värien, pinnoitteiden ja kuviointien joukosta vaihtoehdot eivät lopu kesken. Keittiö­kaapin rungolla on myös suuri merkitys onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Valmis­rungot eivät usein sellaisenaan sovellu kokonaisuuteen. Siksi toimittamamme erikois­mittaiset rungot mahdollistavat aina optimaalisen lopputuloksen.
Edustamamme tuotemerkit

Tasot

Keittiössä tasot ovat toiminnallisesti keskeisessä roolissa. Niinpä tasojen valintaan kannattaa panostaa oikeassa suhteessa. Oikean taso­materiaalin valintaan vaikuttaa tyylin ja budjetin ohella erityisesti, millaisessä käytössä työtasot ovat. Poikkea paikalle, niin kerromme lisää ja neuvomme oikean materiaalin valinnassa. Löydät valikoimistamme mm. massiivi­puutasot, kivitasot, graniittitasot, kvartsitasot, laminaattitasot, ruostumattomat terästasot.

Edustamamme tuotemerkit

Helat ja vetimet

Persoonalliset vetimet viimeistelevät kokonaisuuden. Keittiökaapin vetimet kannattaa valita paitsi ulkonäön, myös käytettävyyden perusteella. Myymälässämme saat parhaan näppituntuman tyylikkäisiin ja toiminnallisiin vetimiin.

Edustamamme tuotemerkit

Liukuovijärjestelmät

Liukuovi­kaapeilla ja monipuolisilla säilytys­järjestelmillä maksimoit säilytystilan esimerkiksi eteisessä, makuuhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa. Erilaiset hyllyt, korit ja vaatetangot täydentävät toiminnallisuuden. Tyylikkäillä ja kestävillä ratkaisuilla voit lisätä tilan tuntua ahtaisiin paikkoihin, toimitettuna mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta.
Edustamamme tuotemerkit